Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg PA-80 Soru - CevapYok be kardeşim o Jak a 12.90 verilirmi bana gel sana hediye edeyim. Hatta İstanbul da isen benim evde öyle büyük bir kulaklık vardı bakayım bizim hanım çöpe atmadıysa onu sana hediye edeyim. Jakını saten kendim takıyorum. Büyük jaklı idi bu akşam bakayım. Kolay gelsin. Saygılarımla,Hııım sen Erzincan da idin olmazsa sana ücret alıcı olarak gönderirim Yurtiçi Kargo Saat 12 ila 18 arası indirimli 5 - 6 TL ye gönderi kabulü yapıyor diye biliyorum bu akşam bakayım. Kendine iyi bak
Cevap: Korg PA-80 Soru - Cevap
Yok be kardeşim o Jak a 12.90 verilirmi bana gel sana hediye edeyim. Hatta İstanbul da isen benim evde öyle büyük bir kulaklık vardı bakayım bizim hanım çöpe atmadıysa onu sana hediye edeyim. Jakını saten kendim takıyorum. Büyük jaklı idi bu akşam bakayım. Kolay gelsin. Saygılarımla,
Hııım sen Erzincan da idin olmazsa sana ücret alıcı olarak gönderirim Yurtiçi Kargo Saat 12 ila 18 arası indirimli 5 - 6 TL ye gönderi kabulü yapıyor diye biliyorum bu akşam bakayım. Kendine iyi bak