Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Herkese iyigünlerBenim PA80 hakkında kısa bir sorum olacak. Ritimler çalarken sadece Drum/Percs. kısmı çalıyor. Picked Bass ve Accomp.1/5 kısımlarındaki sesler gelmiyor. Önceden böyle bir sorun yoktu ayarlarıyla oynayıp bozdum galiba bunu nasıl düzeltebilirim ?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalarEdit: Orgu yeni aldım ve yeni çalmayı öğreniyorum. Çözümüde yeni öğrendim akor basmadığım için o kısımlar çalmıyormuş.Herkese yinede teşekkürler.
Herkese iyigünler
Benim PA80 hakkında kısa bir sorum olacak. Ritimler çalarken sadece Drum/Percs. kısmı çalıyor. Picked Bass ve Accomp.1/5 kısımlarındaki sesler gelmiyor. Önceden böyle bir sorun yoktu ayarlarıyla oynayıp bozdum galiba bunu nasıl düzeltebilirim ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar
Edit: Orgu yeni aldım ve yeni çalmayı öğreniyorum. Çözümüde yeni öğrendim akor basmadığım için o kısımlar çalmıyormuş.
Herkese yinede teşekkürler.