Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa 80 set yardımınızı bekliyorumBenim aklıma yatan bende PA-80 ler için satışa sunduğum içinde yaklaşık 200 tane kart BACKUP u, 30.000 yerli yabancı midi, 500 civarı set ve dahası bulunan Hardiskler var tanesi 80 GB ve sadece 100 TL al tak kurtul disket ve misket den İstanbul da isen sorun yok bana orgunu ve kartını al gel bu Harddisklerden beğendiğin Kartı ve seti sana disketsiz hemde bedava yükler gönderirim. Çaylar benden Hoşuna gider ise DH yi 100 TL karşıığı alırsın bedava takar test ederim onu da dilersen sana satmış olurum.Kartsız set adı ile paylaştığım 323 Adet set var onları dilersen indir dilediğini disket ile sen orguna yükle çal dene lakin birçoğu kart destekli çalıştığından abuk subuk börtü böcek sesleri de alabilirsin. Kolay gelsin Saygılarımla,
Cevap: korg pa 80 set yardımınızı bekliyorum
Benim aklıma yatan bende PA-80 ler için satışa sunduğum içinde yaklaşık 200 tane kart BACKUP u, 30.000 yerli yabancı midi, 500 civarı set ve dahası bulunan Hardiskler var tanesi 80 GB ve sadece 100 TL al tak kurtul disket ve misket den İstanbul da isen sorun yok bana orgunu ve kartını al gel bu Harddisklerden beğendiğin Kartı ve seti sana disketsiz hemde bedava yükler gönderirim. Çaylar benden Hoşuna gider ise DH yi 100 TL karşıığı alırsın bedava takar test ederim onu da dilersen sana satmış olurum.
Kartsız set adı ile paylaştığım 323 Adet set var onları dilersen indir dilediğini disket ile sen orguna yükle çal dene lakin birçoğu kart destekli çalıştığından abuk subuk börtü böcek sesleri de alabilirsin. Kolay gelsin Saygılarımla,