Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Ram i silmisin 96 gösteriyor fakat eski setin kalintilarinida silmen gerek veyada format cekerek tamamiyla fabrika ayarina getirebilirsin öylecek eski setten hicbir kalinti kalmaz(misal ram i silince eski setten dosyalardaki isimler kalabiliyor diyelimki elektro baglama eyer bu ses sample ile yapilmis ram da yeri var ama ram silinmisse ses gelmez diyelimki 2/4 ritim hersey ile drum kitler de dahil fabrika seslerle yazilmis ise ve ram i silsen bile bu ritim yinede calisir)yeni yükleyecek olan seti usb ye yüklemen gerek 96 mb yi gecmesin sonra usb yi orgunua tak media tusu ile setini ekrandan usb den sec load ile yükle
Ram i silmisin 96 gösteriyor fakat eski setin kalintilarinida silmen gerek veyada format cekerek tamamiyla fabrika ayarina getirebilirsin öylecek eski setten hicbir kalinti kalmaz
(misal ram i silince eski setten dosyalardaki isimler kalabiliyor diyelimki elektro baglama eyer bu ses sample ile yapilmis ram da yeri var ama ram silinmisse ses gelmez diyelimki 2/4 ritim hersey ile drum kitler de dahil fabrika seslerle yazilmis ise ve ram i silsen bile bu ritim yinede calisir)
yeni yükleyecek olan seti usb ye yüklemen gerek 96 mb yi gecmesin sonra usb yi orgunua tak media tusu ile setini ekrandan usb den sec load ile yükle