Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa 600 Qt şoke edecekZafercim benimde gönlüm bu cihazdan yana ne yalan söyleyeyim parasından dolayı çünki ben şahsım adına söylüyorum gerek yok 6 -7 bin liralık cihazlara ve zaten onlarıda almaya gücüm şu an yetmez yetsede almam zaten,batı demolarını dinleyince iyi kötü soundu belli oluyor zaten ama baktım siteye ne demo ne başka bişey hah dedim aleti alan yok satan yok galiba,bide korg pa 800 sıfırı düşmüş yazmış arkadaşlar eğer öyle olursa tadından yenmez 800 olursa benim gibi bi adama yeterde oğluma bile mirası kalır,bakalım hayırlısı.
Cevap: korg pa 600 Qt şoke edecek
Zafercim benimde gönlüm bu cihazdan yana ne yalan söyleyeyim parasından dolayı çünki ben şahsım adına söylüyorum gerek yok 6 -7 bin liralık cihazlara ve zaten onlarıda almaya gücüm şu an yetmez yetsede almam zaten,batı demolarını dinleyince iyi kötü soundu belli oluyor zaten ama baktım siteye ne demo ne başka bişey hah dedim aleti alan yok satan yok galiba,bide korg pa 800 sıfırı düşmüş yazmış arkadaşlar eğer öyle olursa tadından yenmez 800 olursa benim gibi bi adama yeterde oğluma bile mirası kalır,bakalım hayırlısı.