Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa 55 tr fabrika rtmlerini değiştirme (anlatımı)valla bilmiyorum hocam,pa 50 menüsüde aynı kullanımıda aynı,,belki ayarlar değişik yerlerde olabilir,benim tahminime göre aynısı pa 50 dede olabilir,bu bir tahmindir,pa 80 le pa 55 tr fabrika rtmleri değiştirme yolu aynı ama misal atıyorum,factor style pa 55 de disk tuşu 9 uncu sayfada style factor,pa 80 disk tuşu 10 sayfamı öyle bişey hatırlayamadım,yani sadece ayar yerleri değişik normalde pa 50 de aynı olabilir isterseniz bi deneyin,
Cevap: korg pa 55 tr fabrika rtmlerini değiştirme (anlatımı)
valla bilmiyorum hocam,pa 50 menüsüde aynı kullanımıda aynı,,belki ayarlar değişik yerlerde olabilir,benim tahminime göre aynısı pa 50 dede olabilir,bu bir tahmindir,pa 80 le pa 55 tr fabrika rtmleri değiştirme yolu aynı ama misal atıyorum,factor style pa 55 de disk tuşu 9 uncu sayfada style factor,pa 80 disk tuşu 10 sayfamı öyle bişey hatırlayamadım,yani sadece ayar yerleri değişik normalde pa 50 de aynı olabilir isterseniz bi deneyin,