Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg midi nota editleme, ritim değiştirmeSüpersiniz hocam çok güzel bir paylaşım olmuş. Eğer biliyorsanız size bir sorum olacak. Bu hazır yazılmış midiler de sanki ritim varyasyonu ile çalınmış gibi bölüm bölüm farklı entrümanlarla çalınmış ve biz bunu editlemeye kalktığımızda sadece birinci bölümün entrümanını değiştirebiliyoruz, şarkının devamında diğer bölümlerdekiler değişmiyor. Çünkü hep aynı kanaldaki entrümanlar değiştirilerek yazılmış. Öğrenmeye çalıştığım 2, 3, 4 ... bölümleri de editleyebilmek. Umarım doğru anlatmışımdır. Teşekkür ederim.
Cevap: Korg midi nota editleme, ritim değiştirme
Süpersiniz hocam çok güzel bir paylaşım olmuş. Eğer biliyorsanız size bir sorum olacak. Bu hazır yazılmış midiler de sanki ritim varyasyonu ile çalınmış gibi bölüm bölüm farklı entrümanlarla çalınmış ve biz bunu editlemeye kalktığımızda sadece birinci bölümün entrümanını değiştirebiliyoruz, şarkının devamında diğer bölümlerdekiler değişmiyor. Çünkü hep aynı kanaldaki entrümanlar değiştirilerek yazılmış. Öğrenmeye çalıştığım 2, 3, 4 ... bölümleri de editleyebilmek. Umarım doğru anlatmışımdır. Teşekkür ederim.