KORG KONTROL 49 Tanıtım

Forever

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
korgkontrol49.jpg

Özellikler: korg kontrol49 Controller * Klavye: Velocity hassasiyetli normal boyutta 49 tuş ve 8 velocity kıvrımı. * Ana Encoder Rotary Encoder x 8 Slider x 8 pad x 16 (velocity hassasiyetli) Vector Joystick (MIDI kontrol değişiklikleri X ve Y konumuna tahsis edilebilir) Pitch bend tekerleği (MIDI mesajı yukarı ve aşağı konuma ayrıca ayarlanabilir.) Mod Wheel Switch x 2 Ekran * Ana ekran: 8 karakter (8x5 nokta) üç renkli ışıklı LCD modülü. Diğer ekran: 8 karakter (8x5 nokta) üç renkli ışıklı, MIDI Clock/Tempo ışıklı LCD modülü. Hafıza * Preset (user) hafıza x 12 Global hafıza. Bağlantılar: * Pedal Switch MIDI: IN, OUT x 2 USB DC IN. Güç: * USB bus gücü (USB bağlantıda) DC9V adaptör. Güç tüketimi: * USB bus gücü: Yaklaşık 350mA (mak.450mA) AC adaptör: Yaklaşık mA (mak.500mA) Diğer: * Boyutlar: 730 x 319 x 86 mm. * Ağırlık: 4,9 kg. * Aksesuarlar: AC adaptör, USB kablosu, CD-ROM (MacOS X/Windows XP için Kontrol49 editör/kütüphane software'i, demo software enstrümanları, Windows XP için Korg MIDI-USB sürücüsü), trigger pad'leri için ad listesi ve çıkartma. Sistem gereksinimleri: * Macintosh: Desteklenen işletim sistemi: Mac OX v10.2 ve sobrası (v10.3 desteklidir) Desteklenen bilgisayar: Apple Macintosh USB destekli OS X) * Windows: Desteklenen işletim sistemi: Microsoft Windows XP Home Edition yada Professional. Desteklenen bilgisayar: USB portlu PC destekli Windows XP (Intel USB chip seti tavsiye edilir.) * Kontrol49 seçenekleri. PS1 pedal switch,DS1H damper pedal, EXP2 ayak kontroller, XVP10

Bu alana bir cevap yazın...