Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Ben o çıkışın usb çıkışı olduğunu sanmıyorum çünkü bu cihazın çıktığı yıllarda usb portu yoktu bilgisayarlarda. Bu port ile ilgili internette ix300'ün özellikleri arasında şöyle yazıyor "serial interface for Macintosh or PC" yani bilgisayarın serial portu ile bilgi alışverişi yapmak için. kablonun korgun sitesindeki resmi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.Korg Product Details
Ben o çıkışın usb çıkışı olduğunu sanmıyorum çünkü bu cihazın çıktığı yıllarda usb portu yoktu bilgisayarlarda. Bu port ile ilgili internette ix300'ün özellikleri arasında şöyle yazıyor "serial interface for Macintosh or PC" yani bilgisayarın serial portu ile bilgi alışverişi yapmak için. kablonun korgun sitesindeki resmi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
Korg Product Details