Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg i30 süper set!...Kadir evlat senin youtubem.t .net. Internette buldum taylan roman ritim korg i30 piyanist kadir diye çok süper bir setine rastladim senden ricam o setin aynisini şu mehmet amcana cep telefonumu yaziyorum .ne olur beni ararmisin eğer itanbuldaysan seni bulp o seti almak istiyorum ..çok hoşuma gitti valla i30 zumu nerdeyse satiyordum ama oset elime geçerse satmiyacağim. Selamlar evlat cep tel..05354683279 bekliyorum.
Cevap: korg i30 süper set!...
Kadir evlat senin youtubem.t .net. Internette buldum taylan roman ritim korg i30 piyanist kadir diye çok süper bir setine rastladim senden ricam o setin aynisini şu mehmet amcana cep telefonumu yaziyorum .ne olur beni ararmisin eğer itanbuldaysan seni bulp o seti almak istiyorum ..çok hoşuma gitti valla i30 zumu nerdeyse satiyordum ama oset elime geçerse satmiyacağim. Selamlar evlat cep tel..05354683279 bekliyorum.