Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
kadir kardeş setini benim i30 un kardeşi is40 ta denedim ama sonuç olumsuz ritim bozuk bazı ritimler hiç çalışmıyor sesler çok bozuk hiç güzel değil ama i30 da eminim çok iyi bir performans vermiştir set i30 kullanıcılarına hayırlı olsun diyorum.yinede emeklerin için teşekkürler kardeş...saygılarımla...not:msn adresine söz ettiğim doğu set dosyasını gönderdim yaklaşık 7-8 tane özel doğu seti var. bu setin üzerinde biraz değişiklik ve düzenlemeler yapıp bir önceki msj dediğim gibi bir iki doğu seti çıkara bilirsen sevinirim..saygılar...
kadir kardeş setini benim i30 un kardeşi is40 ta denedim ama sonuç olumsuz ritim bozuk bazı ritimler hiç çalışmıyor sesler çok bozuk hiç güzel değil ama i30 da eminim çok iyi bir performans vermiştir set i30 kullanıcılarına hayırlı olsun diyorum.yinede emeklerin için teşekkürler kardeş...saygılarımla...
not:msn adresine söz ettiğim doğu set dosyasını gönderdim yaklaşık 7-8 tane özel doğu seti var. bu setin üzerinde biraz değişiklik ve düzenlemeler yapıp bir önceki msj dediğim gibi bir iki doğu seti çıkara bilirsen sevinirim..saygılar...