Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg i30 ritmler bozuldu yardımi30.da kit yükleme sınırı 8 adettir. ortalama 176 adet stl turk ritim yukleme şansınız olduğuna göre. Bu 176 adet stl turk ritimlerini 8adet kit ile çalıştırmak zorundasınız. bozulan ritimler yuklediginiz ritimler ise Kitleri uymamis ve orjinal kitlerini yuklememissinizdir. bozulan ritimler yuklediginiz ritimler haricinde ise. o ritimlerin kitlerinin üstüne yeni yüklemek istediğin ritimlerinin kitlerini yuklemis olmalisinki ritimler bozulmuş..
Cevap: korg i30 ritmler bozuldu yardım
i30.da kit yükleme sınırı 8 adettir. ortalama 176 adet stl turk ritim yukleme şansınız olduğuna göre. Bu 176 adet stl turk ritimlerini 8adet kit ile çalıştırmak zorundasınız. bozulan ritimler yuklediginiz ritimler ise Kitleri uymamis ve orjinal kitlerini yuklememissinizdir. bozulan ritimler yuklediginiz ritimler haricinde ise. o ritimlerin kitlerinin üstüne yeni yüklemek istediğin ritimlerinin kitlerini yuklemis olmalisinki ritimler bozulmuş..