Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg i30 lütfen yardımset yuklemede bunun gıbı yapılıyor dosya ıcerıgını acmadan setı dırek load yapıyorsunuzformat olayına gelınce rısklı oldugu ıcın hıc denemedımformat sırasında herhangı bır kesıntı olursa orgu tekrar açamama rıskı varups baglı bı hata baglı ıken formatlamak daha emnıyetlı ama su an oyle bır ımkanım olmadıgı ıcın denemedımformat atma olayını tam haturlkamıyorum ama forumda mevcuten kotu ıhtımal korg i 30 format dedıgınızde google sızı gene bu forumdakı o konuyla ılgılı anlatımın oldugu bolume yonlendırecektır
Cevap: korg i30 lütfen yardım
set yuklemede bunun gıbı yapılıyor dosya ıcerıgını acmadan setı dırek load yapıyorsunuz
format olayına gelınce rısklı oldugu ıcın hıc denemedım
format sırasında herhangı bır kesıntı olursa orgu tekrar açamama rıskı var
ups baglı bı hata baglı ıken formatlamak daha emnıyetlı ama su an oyle bır ımkanım olmadıgı ıcın denemedım
format atma olayını tam haturlkamıyorum ama forumda mevcut
en kotu ıhtımal korg i 30 format dedıgınızde google sızı gene bu forumdakı o konuyla ılgılı anlatımın oldugu bolume yonlendırecektır