Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg i30 kullanımıkorg i30un resimli klavuzunu bulmazsın set olarak kadir set yada ümit son seti indir bu sitede mevcut d usere ritim yükleniyo seti atacağın disketteki ritimi seç ekranın dokunmatiğinden load yada save çıkması lazım onu şeç ondan sonra ritimi kaydetmek itediğin numara ve bölüm çıkıyo numaradan D serisini seç bölümdende user1 2 3 veya 4 hangisini seçmek istiyosan seçer sonra kaydedebilirsin yada orgun üstündeki ritimleri direk bölümlere kaydetmek istiyosan kaydetmek istediğin ritim ekrandayken rec düğmesine bas ekran üzerinden kaydetmek istediğin bölümü tekerlek yardımıyla seç okeyle bu kdar basit başka sorun varsa bildiklerimi cevaplarım
Cevap: korg i30 kullanımı
korg i30un resimli klavuzunu bulmazsın set olarak kadir set yada ümit son seti indir bu sitede mevcut d usere ritim yükleniyo seti atacağın disketteki ritimi seç ekranın dokunmatiğinden load yada save çıkması lazım onu şeç ondan sonra ritimi kaydetmek itediğin numara ve bölüm çıkıyo numaradan D serisini seç bölümdende user1 2 3 veya 4 hangisini seçmek istiyosan seçer sonra kaydedebilirsin yada orgun üstündeki ritimleri direk bölümlere kaydetmek istiyosan kaydetmek istediğin ritim ekrandayken rec düğmesine bas ekran üzerinden kaydetmek istediğin bölümü tekerlek yardımıyla seç okeyle bu kdar basit başka sorun varsa bildiklerimi cevaplarım