Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: KORG İ30 Disket yükleme yardımteşekkürler arkaaşım ses işini hallettim.dediğin gibi tek tek ses yükleyebiliyorum.diğer dediğini de akşam deneyeceğim.şu an üstünde C de cevo son set var D de ise cevo eski set var amacım d deki eski cevo seti kaldırmak yerine kadir seti kullanmak.Bir kaç gündür de midi disketleri üstünde çalışıyorum. PA serisi midileri okuyor veya rolandları fakat durumkit ayarlaması yapıyorum.disketi yükledikden sonra ve song bölümünden midileri dinliyorum drumkiti ayarlıyorum güzel çalıyor fakat kayıt edip çıkamıyorum son haliyle bilgin varsa muhakkak yakında seni arayacağım iyigünler dilerim.
Cevap: KORG İ30 Disket yükleme yardım
teşekkürler arkaaşım ses işini hallettim.dediğin gibi tek tek ses yükleyebiliyorum.diğer dediğini de akşam deneyeceğim.şu an üstünde C de cevo son set var D de ise cevo eski set var amacım d deki eski cevo seti kaldırmak yerine kadir seti kullanmak.Bir kaç gündür de midi disketleri üstünde çalışıyorum. PA serisi midileri okuyor veya rolandları fakat durumkit ayarlaması yapıyorum.disketi yükledikden sonra ve song bölümünden midileri dinliyorum drumkiti ayarlıyorum güzel çalıyor fakat kayıt edip çıkamıyorum son haliyle bilgin varsa muhakkak yakında seni arayacağım iyigünler dilerim.