Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: KORG İ30 120 ADET FULL SET - PiYANiST SARSINTIüstadım ben yıllardır orga karsı sempatı duyuyorumbır yıldır duzenlı muzık yapıyorum arada dugunlere gıdıyorum malım maddıyat elımde roland e 70 var yarın i 30 alıyorum bu işe çok ama çok meraklıyımarastırmayı çok sevıyorum Allah nasıb ederse yarın bu saatlerde benımde bır i 30 um olacakvıdeolara bakıp iç çekmekten bıktım setını ındıremedım link açılmadı guzel seslere ve ritmlere ıhtıyacım varyardımcı olabılırmısın rıca etsemmustafacamci1977@gmail.comiyi çalışmalar dilerim
Cevap: KORG İ30 120 ADET FULL SET - PiYANiST SARSINTI
üstadım ben yıllardır orga karsı sempatı duyuyorum
bır yıldır duzenlı muzık yapıyorum arada dugunlere gıdıyorum malım maddıyat elımde roland e 70 var yarın i 30 alıyorum bu işe çok ama çok meraklıyım
arastırmayı çok sevıyorum Allah nasıb ederse yarın bu saatlerde benımde bır i 30 um olacak
vıdeolara bakıp iç çekmekten bıktım
setını ındıremedım link açılmadı guzel seslere ve ritmlere ıhtıyacım var
yardımcı olabılırmısın rıca etsem
mustafacamci1977@gmail.com
iyi çalışmalar dilerim