Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg i3 orgum disket okumuyorbos dısket arıyorsan bılgısayar tamırı ıle ugrasan dukkanlarda bulabılırsınsıfırı ınternetten sıparıle getırtebılırsın ben bır hafta aradım sonunda buldum 20 tane eskı kullanılmıs aldımüç bes tanesı suan pert ))ama gerısı ısımı goruyorsetsıkıntısı cekersen sıtede buradabayabır ı3 nevalesı varorgu satısa verdım vermeseydım bende ınternetten bır paket sıfır dısket alacaktımegerorgu halen kullanmaya nıyetlıysen sıfırını ınternetten sıparıs et daha saglıklı olurkolay gelsın
Cevap: Korg i3 orgum disket okumuyor
bos dısket arıyorsan bılgısayar tamırı ıle ugrasan dukkanlarda bulabılırsın
sıfırı ınternetten sıparıle getırtebılırsın ben bır hafta aradım sonunda buldum 20 tane eskı kullanılmıs aldım
üç bes tanesı suan pert ))
ama gerısı ısımı goruyor
setsıkıntısı cekersen sıtede buradabayabır ı3 nevalesı var
orgu satısa verdım vermeseydım bende ınternetten bır paket sıfır dısket alacaktım
egerorgu halen kullanmaya nıyetlıysen sıfırını ınternetten sıparıs et daha saglıklı olur
kolay gelsın