Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg i 30mu roland gw8mii-30 ve gw8 kullandım.prelude de gw8 in hoparlörlü olanı hemen hemen.i-30 u tek kalem geç.eski aletlerden kesinlikle uzak dur.gw8 pek hoşuma gitmedi.nedeni ritimleri g-serisine benziyordu.yeni çıkacak olannın ise kitlerinin farklı olduğu ve korg saunduna yakın olduğu söyleniyor.yamahanın da son modelleri oldukça ii.yani disketli alet almam ben olsam.tabii zevk ve kese meselesi.düğün işi yapsam alacağım tek alet pa800 olurdu.ama eve amatör olarak takılacaksan kaliteli ses veren roland'ı tercih ederdim.
Cevap: korg i 30mu roland gw8mi
i-30 ve gw8 kullandım.prelude de gw8 in hoparlörlü olanı hemen hemen.i-30 u tek kalem geç.eski aletlerden kesinlikle uzak dur.gw8 pek hoşuma gitmedi.nedeni ritimleri g-serisine benziyordu.yeni çıkacak olannın ise kitlerinin farklı olduğu ve korg saunduna yakın olduğu söyleniyor.yamahanın da son modelleri oldukça ii.yani disketli alet almam ben olsam.tabii zevk ve kese meselesi.düğün işi yapsam alacağım tek alet pa800 olurdu.ama eve amatör olarak takılacaksan kaliteli ses veren roland'ı tercih ederdim.