Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg i 30 süper set görüşleriniz?bende 9 tane set var pc de 15-20 tane set var 1000 tane midi var mavilim mavilim 2 taylan emo cevo kadir prestij ayhan bor selim tamer hepsi var ama hepsini at çöpe drum ve perküsyonları yüksek gümbür gümbür 2/4 lü bir set bulamadım yeni aldım 2 aydır uğraşıyorum bizim burda 2/4 le düğün bitiriyorsun o yüzden 2/4 güçlü olması gerekiyor ama bulamadım biraz bilgi toparlayacam pa serisinden ritm editlemeye çalışacam inşallah birşeyler olur pek sanmıyorum ama deneyeceğim
Cevap: Korg i 30 süper set görüşleriniz?
bende 9 tane set var pc de 15-20 tane set var 1000 tane midi var mavilim mavilim 2 taylan emo cevo kadir prestij ayhan bor selim tamer hepsi var ama hepsini at çöpe drum ve perküsyonları yüksek gümbür gümbür 2/4 lü bir set bulamadım yeni aldım 2 aydır uğraşıyorum bizim burda 2/4 le düğün bitiriyorsun o yüzden 2/4 güçlü olması gerekiyor ama bulamadım biraz bilgi toparlayacam pa serisinden ritm editlemeye çalışacam inşallah birşeyler olur pek sanmıyorum ama deneyeceğim