Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg i 30 süper set görüşleriniz?Arkadaşım hiç set peşinde kendini yorma, emo-tezcan seti yükle, taban set olarak kullan. Diğer setlerdende beğendiğin tek tük ses ritim varsa üzerine tek tek yükle. Bu setin ritimleri güzel, balanslarıda idare eder, ufak tefek düzenleme ile çok iyi duruma gelir. Diğer setlerin nerdeyse hepsi ritim açısından çöplük. Yani çöplük derken setlerin orjinalliği kalmamış. Kitler değiştirilmiş, balanslar abuk subuk. Eğer i30 da sample olsa güncel cihazlardan hiçbir farkı yok ve onlardan daha sağlam. Boyundan büyük cihaz.
Cevap: Korg i 30 süper set görüşleriniz?
Arkadaşım hiç set peşinde kendini yorma, emo-tezcan seti yükle, taban set olarak kullan. Diğer setlerdende beğendiğin tek tük ses ritim varsa üzerine tek tek yükle. Bu setin ritimleri güzel, balanslarıda idare eder, ufak tefek düzenleme ile çok iyi duruma gelir. Diğer setlerin nerdeyse hepsi ritim açısından çöplük. Yani çöplük derken setlerin orjinalliği kalmamış. Kitler değiştirilmiş, balanslar abuk subuk. Eğer i30 da sample olsa güncel cihazlardan hiçbir farkı yok ve onlardan daha sağlam. Boyundan büyük cihaz.