Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Klarnet mi klavye mi?hocam öğrenmenin yaşı yoktur ama sizin yaş kaç bilmiyorum... klarnetten ses çıkarmak önemli değil onu bende yapıyorum ama sadece bir ses çıkıyor ve klarneti çalan arkadaşımda yere yatıyor gülmekten bunun makamı var usülü var tarzı var ... ama klavyede öyle değil.. elbette klavyeninde makamı usülü vs var.. ama klavyede notalar dizili bir haftada elin hangi notayı bulmak istiyorsa bulabilir.. klarnetin klavyesi çok karmaşik ve hassasiyet söz konusu.. kısaca klavyeyi tavsiye ederim.. klarnet için ço zaman çok emek sarfetmen gerekir.. bunlar bende var diyorsan klarnet al.. uğraşamam diyorsan klavye al kolaylıklar dilerim...
Cevap: Klarnet mi klavye mi?
hocam öğrenmenin yaşı yoktur ama sizin yaş kaç bilmiyorum... klarnetten ses çıkarmak önemli değil onu bende yapıyorum ama sadece bir ses çıkıyor ve klarneti çalan arkadaşımda yere yatıyor gülmekten bunun makamı var usülü var tarzı var ... ama klavyede öyle değil.. elbette klavyeninde makamı usülü vs var.. ama klavyede notalar dizili bir haftada elin hangi notayı bulmak istiyorsa bulabilir.. klarnetin klavyesi çok karmaşik ve hassasiyet söz konusu.. kısaca klavyeyi tavsiye ederim.. klarnet için ço zaman çok emek sarfetmen gerekir.. bunlar bende var diyorsan klarnet al.. uğraşamam diyorsan klavye al kolaylıklar dilerim...