Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Ketron X1 Ensar Set Yükleme Sorunuvay kardeşim benim ben macit kanka nerelerdesin pa1x mi kullanıyorsun set olarak hangi seti kullanıyorsun ben emo exb ve turk exb karma set yaptım bunlarla fakat ramazanda güzel bi set çalışmalarına başlayacağım sen hangi seti kullanıyorsun bana lazım olacak thm tüm gruplar tsm pop 4-4 filan slowlar filan ben ses üzerine istediğimi yapıyorumda istersen pa1x kullanıyorsan ortaklaşa set yapalım pa1x setten kan ağlıyor? ne dersin
Cevap: Ketron X1 Ensar Set Yükleme Sorunu
vay kardeşim benim ben macit kanka nerelerdesin pa1x mi kullanıyorsun set olarak hangi seti kullanıyorsun ben emo exb ve turk exb karma set yaptım bunlarla fakat ramazanda güzel bi set çalışmalarına başlayacağım sen hangi seti kullanıyorsun bana lazım olacak thm tüm gruplar tsm pop 4-4 filan slowlar filan ben ses üzerine istediğimi yapıyorumda istersen pa1x kullanıyorsan ortaklaşa set yapalım pa1x setten kan ağlıyor? ne dersin