Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
hayda bre,ben bunu kaçırmışım galiba...elinize sağlık,çok harika.Mustafa Abi de gitarı konuşturmuş yani,Levent Hocamı da biliyoruz zaten...bir eleştirim var hoşgörünüze sığınarak...şarkıya "öyle sarhoş olsam ki" ile başlamışsınız,hasretim ile devam etmişsiniz.ben dosyada hasretim ismini görünce, Mustafa Abinin de gitar eşliği yaptığını öğrenince,kulaklarım elektro gitar ile hasretimin o muhteşem girişini duymayı bekliyordum.şarkının sonu geldi duyamadım yahu!teşekkürler...
hayda bre,ben bunu kaçırmışım galiba...
elinize sağlık,çok harika.
Mustafa Abi de gitarı konuşturmuş yani,Levent Hocamı da biliyoruz zaten...
bir eleştirim var hoşgörünüze sığınarak...
şarkıya "öyle sarhoş olsam ki" ile başlamışsınız,hasretim ile devam etmişsiniz.ben dosyada hasretim ismini görünce, Mustafa Abinin de gitar eşliği yaptığını öğrenince,kulaklarım elektro gitar ile hasretimin o muhteşem girişini duymayı bekliyordum.şarkının sonu geldi duyamadım yahu!
teşekkürler...