Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
İyi günler arkadaşlar kayseride yaşıyorum ve öğrenciyim eğitimim dolayısıyla gelirim olmadığı için bana ait eşyaları satarak ilk çıktığı günden beri hayalim olan korg pa 80 almaya çalışıyorum.Bilgisayarı 1 sene önce vatan bilgisayardan aldım garantisi devam ediyor.Monitörü bimeksten aldım onunda garantisi devam ediyor.Daha 1er yıl garantileri var.Toplamda Kasa+Monitor+hoparlörleri+klavye+mouse+bilgisayar masası+2 adet yazıcı kartuşsuz birinin tarayıcısı var) satıyorum.Bilgisayarın özellikleri verdğim linktedir:Ikinci el Toplama, Intel Core i5 İşlemci, 8 GB RAM, 1 GB Ekran Kartı, 500 GB HDD 1.250 TL - 112062208Samsung SyncMaster b2230n Full HD Sadece Kayseri İçi - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 112044175İlgilenen arkadaşlara duyurulur.İyi günler.
İyi günler arkadaşlar kayseride yaşıyorum ve öğrenciyim eğitimim dolayısıyla gelirim olmadığı için bana ait eşyaları satarak ilk çıktığı günden beri hayalim olan korg pa 80 almaya çalışıyorum.Bilgisayarı 1 sene önce vatan bilgisayardan aldım garantisi devam ediyor.Monitörü bimeksten aldım onunda garantisi devam ediyor.Daha 1er yıl garantileri var.Toplamda Kasa+Monitor+hoparlörleri+klavye+mouse+bilgisayar masası+2 adet yazıcı kartuşsuz birinin tarayıcısı var) satıyorum.
Bilgisayarın özellikleri verdğim linktedir:
Ikinci el Toplama, Intel Core i5 İşlemci, 8 GB RAM, 1 GB Ekran Kartı, 500 GB HDD 1.250 TL - 112062208
Samsung SyncMaster b2230n Full HD Sadece Kayseri İçi - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 112044175
İlgilenen arkadaşlara duyurulur.İyi günler.