Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: kalbimin tek sahibineMerhabalar. Öncelikle emeklerinize sağlık. Güzel bir şarkı seçimi. Vokalde de anladığım kadarıyla çokta iddialı değilsiniz. Aynen benim gibi kendin çal kendin söyle hesabı. Genelde bende sizin gibi kendi hazırladığım altyapıları iyi bir vokalistim olmadığı için referans olsun diye bazen okuyorum. İddiasızca tabi. Eleştiri olarak hocam akorlara biraz daha dikkat etmeniz. Mümkünse şarkıyı tekrar tekrar dinleyip eser üzerinde akorları tespit edin. Şarkının bütününde bazı yerlerde eksik akorlar mevcut. Haliyle o kısımlar havada kalmış. Esenlikle kalın. Bol müzikli günler.
Cevap: kalbimin tek sahibine
Merhabalar. Öncelikle emeklerinize sağlık. Güzel bir şarkı seçimi. Vokalde de anladığım kadarıyla çokta iddialı değilsiniz. Aynen benim gibi kendin çal kendin söyle hesabı. Genelde bende sizin gibi kendi hazırladığım altyapıları iyi bir vokalistim olmadığı için referans olsun diye bazen okuyorum. İddiasızca tabi. Eleştiri olarak hocam akorlara biraz daha dikkat etmeniz. Mümkünse şarkıyı tekrar tekrar dinleyip eser üzerinde akorları tespit edin. Şarkının bütününde bazı yerlerde eksik akorlar mevcut. Haliyle o kısımlar havada kalmış. Esenlikle kalın. Bol müzikli günler.