Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Hüzzam makamıSenin bahsettiğin değerler mi notasına göredir. Yukarıda bahsetmiştim tsm enstürmanlarında bizim siyah tuşlar gibi diyez bemol olayı yok. Dikkat edersen komayı mibemola veriyoruz dedim. Yani mi den zaten yarım ses kalın ben si karar çalarken si ye -25 mibemola +25 fadiyeze -25 gibi komalar veriyorum. (G C D akor ile) Bunları 30 35 40 gibi kulağınla deneyerek uygulayabilirsin. Batı ile tsm yi tam çakıştırmak biraz zordur 9 koma 8 koma Aralık farklarından dolayı, bizim klavyedeki la sesi onların re sesidir biraz uzun hikaye kolay gelsin
Cevap: Hüzzam makamı
Senin bahsettiğin değerler mi notasına göredir. Yukarıda bahsetmiştim tsm enstürmanlarında bizim siyah tuşlar gibi diyez bemol olayı yok. Dikkat edersen komayı mibemola veriyoruz dedim. Yani mi den zaten yarım ses kalın ben si karar çalarken si ye -25 mibemola +25 fadiyeze -25 gibi komalar veriyorum. (G C D akor ile) Bunları 30 35 40 gibi kulağınla deneyerek uygulayabilirsin. Batı ile tsm yi tam çakıştırmak biraz zordur 9 koma 8 koma Aralık farklarından dolayı, bizim klavyedeki la sesi onların re sesidir biraz uzun hikaye kolay gelsin