Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Herkes hangi klavye'yi (org'u) kullandığını yazsın...bence ankete hepsi ve hiçbiri seçeneklerininde eklenmesi lazım mesela ben şu anda hiçbirini kullanmıyorum ama her markanın en az bir modelini beğeniyorum hatta deneme imkanım olmadığı için fikir sahibi olamadığım marka modelleri var. işi markaya dönüştürdüğünde bu anket anlamını yitiriyor .ben kendi adıma ankete katılmıyorum..katılan arkadaslara ve anketi düzenleyen arkadasa saygı duyarım.bu benim görüşümdür.
Cevap: Herkes hangi klavye'yi (org'u) kullandığını yazsın...
bence ankete hepsi ve hiçbiri seçeneklerininde eklenmesi lazım
mesela ben şu anda hiçbirini kullanmıyorum ama her markanın en az bir modelini beğeniyorum hatta deneme imkanım olmadığı için fikir sahibi olamadığım marka modelleri var. işi markaya dönüştürdüğünde bu anket anlamını yitiriyor .ben kendi adıma ankete katılmıyorum..katılan arkadaslara ve anketi düzenleyen arkadasa saygı duyarım.bu benim görüşümdür.