Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: hani yokmu bişeyler bende bir ara gw8 kulandim gercegi söylemek gerekirse asil sampel bu aletlere atilsaydi bircok ustalar rolanda dönerdi ayni drum bk-5 e de gecerli benim görüsüme göreatin edi zurna gibi bircok türk sesleri bakin roland nereye gidiyor veyada roland sayifasina acin bir konu ve istek üzerine ne atilmasi (ses ve ritim) gerektigini herkes yazsin ve ona göre hareket edinbk-5 e birara hatirlarsam yeni güncelemede birkac sampel sesler ilave edilmistive inanin bana suan dante ye yapilan rolanda yapilsaydi bircok kisi rolanda tekrar dönerdibu benim sahsi görüsümsaygilarimla
Cevap: hani yokmu bişeyler
bende bir ara gw8 kulandim gercegi söylemek gerekirse asil sampel bu aletlere atilsaydi bircok ustalar rolanda dönerdi ayni drum bk-5 e de gecerli benim görüsüme göre
atin edi zurna gibi bircok türk sesleri bakin roland nereye gidiyor veyada roland sayifasina acin bir konu ve istek üzerine ne atilmasi (ses ve ritim) gerektigini herkes yazsin ve ona göre hareket edin
bk-5 e birara hatirlarsam yeni güncelemede birkac sampel sesler ilave edilmisti
ve inanin bana suan dante ye yapilan rolanda yapilsaydi bircok kisi rolanda tekrar dönerdi
bu benim sahsi görüsüm
saygilarimla