Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: hani yokmu bişeyler ben bir gw8 ci olarak bu zuhal müzige çok ayıp ettiler ediyorum madem bir iş yapacaklar arkasında durması lazım ve ayrı olarak distbutorleri kınıyorum orga bir güncelleme yapamadılar ve kandırdılar biz de kendi çabalarımızla ayakta duruyoruz sag soldan convert edit falan düzenleme ile uğraşıyoruz heralde tamamen gw8 ciler bitmiş durumda ama ben bitmedim bitmem inadına ve inadına gw8 çünkü güzel bir nevale hazırladım çalışmalarım devam ediyor tam düğünlük set yaptım ve sesleri de kendime ait en kral lead amza seslerim oldu yaylılar gündeme yakın daha ne isterim herşey çaba ile birde sample olsaydı baksen tadına doyulurmuydu ama yapmış olduğum sesler gerçege yakın ses uğraşmaya devam ediyorum...
Cevap: hani yokmu bişeyler
ben bir gw8 ci olarak bu zuhal müzige çok ayıp ettiler ediyorum madem bir iş yapacaklar arkasında durması lazım ve ayrı olarak distbutorleri kınıyorum orga bir güncelleme yapamadılar ve kandırdılar biz de kendi çabalarımızla ayakta duruyoruz sag soldan convert edit falan düzenleme ile uğraşıyoruz heralde tamamen gw8 ciler bitmiş durumda ama ben bitmedim bitmem inadına ve inadına gw8 çünkü güzel bir nevale hazırladım çalışmalarım devam ediyor tam düğünlük set yaptım ve sesleri de kendime ait en kral lead amza seslerim oldu yaylılar gündeme yakın daha ne isterim herşey çaba ile birde sample olsaydı baksen tadına doyulurmuydu ama yapmış olduğum sesler gerçege yakın ses uğraşmaya devam ediyorum...