Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Hangi yola başvurmalıyım?Kardeş öyle deme Elinde pa800 olan bazı arkadaşlar pa800 xd9 un yanında teneke diyo. Hem 3x te xd9 daki kempa varmı. Flut xd9 daki kadar gerçekçimi Meyler xd9 daki kadar gerçekçimi Ben cihazı kullanmak için alıyorum. Verdiğim paranın boşa gitmesini istemiyorum. Ben xd9 dan bıktığımdan deil xd9 un eksiklerini yeni cihazla tamamlamak için 2x falan diyorum Ama bunları bana 2x 3x veremzse o zaman cihazı deiştirmenin bi manası yok. Belkide en iyi cihazları gerçekten gidip yerlerinde görmek.
Cevap: Hangi yola başvurmalıyım?
Kardeş öyle deme Elinde pa800 olan bazı arkadaşlar pa800 xd9 un yanında teneke diyo. Hem 3x te xd9 daki kempa varmı. Flut xd9 daki kadar gerçekçimi Meyler xd9 daki kadar gerçekçimi Ben cihazı kullanmak için alıyorum. Verdiğim paranın boşa gitmesini istemiyorum. Ben xd9 dan bıktığımdan deil xd9 un eksiklerini yeni cihazla tamamlamak için 2x falan diyorum Ama bunları bana 2x 3x veremzse o zaman cihazı deiştirmenin bi manası yok. Belkide en iyi cihazları gerçekten gidip yerlerinde görmek.