Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: GW8 e ritm yazmada problem. Yardım.menu--->6. sikki se( style composer)---->0 a bas(ez convert) auto yazar yerleri degisip convert edecen.mesela ritimi major yazmissan source bolumunu auto dan majora gotur sonra da destination u hangi kalibia kopyalamak istiyorsan (ister minor ister 7dili klaip) onu scip convert ediyonana goruntulerde daha once bos olan minor ve 7li kutucuklarin doldugunu gorecen.uzun lafin kisasi bir kalipta yazip ayni ritmi tekrar yazmadan oldugu gibi diyer kaliplara bu sekilde kopyaliyoruz.bu anlattiklarim orgun basinda olmadan anlattim, ufak tefek hatalarim olabilir aksama tekara bakar hatalarim varsa duzeltirim.Ama kabaca bu isin yolu budur.Bilmemiz gereken puf noktasi source=kayak,destination=hedef
Cevap: GW8 e ritm yazmada problem. Yardım.
menu--->6. sikki se( style composer)---->0 a bas(ez convert) auto yazar yerleri degisip convert edecen.
mesela ritimi major yazmissan source bolumunu auto dan majora gotur sonra da destination u hangi kalibia kopyalamak istiyorsan (ister minor ister 7dili klaip) onu scip convert ediyon
ana goruntulerde daha once bos olan minor ve 7li kutucuklarin doldugunu gorecen.
uzun lafin kisasi bir kalipta yazip ayni ritmi tekrar yazmadan oldugu gibi diyer kaliplara bu sekilde kopyaliyoruz.bu anlattiklarim orgun basinda olmadan anlattim, ufak tefek hatalarim olabilir aksama tekara bakar hatalarim varsa duzeltirim.
Ama kabaca bu isin yolu budur.Bilmemiz gereken puf noktasi source=kayak,destination=hedef