ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 100 Puanları 13 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 6 Mar 2012 #1 Günaha Girme -Ferdi Tayfur - ALTYAPI .mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir alıntı
Günaha Girme -Ferdi Tayfur - ALTYAPI .mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir alıntı
hakan_erz Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 750 Tepkime puanı 3 Puanları 18 Yaş 49 Konum erzurum Enst. yamaha or700v2pulus 6 Mar 2012 #2 Cevap: Günaha Girme -Ferdi Tayfur - ALTYAPI (istek üzerine) başka yerden atsan kardeş giremiyorum
ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 100 Puanları 13 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 6 Mar 2012 #3 Cevap: Günaha Girme -Ferdi Tayfur - ALTYAPI (istek üzerine) DNS ayarlarını değiştir hakan_erz.ben çok zor yükledim.upload siteleri çok zor yüklüyor artık.sen ayarlarını değiştir bütün yasaklı sitelere girersin.
Cevap: Günaha Girme -Ferdi Tayfur - ALTYAPI (istek üzerine) DNS ayarlarını değiştir hakan_erz.ben çok zor yükledim.upload siteleri çok zor yüklüyor artık.sen ayarlarını değiştir bütün yasaklı sitelere girersin.
E emrecan 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 25 Ağu 2010 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 43 Enst. Yok 12 Nis 2012 #4 Cevap: Günaha Girme -Ferdi Tayfur - ALTYAPI (istek üzerine) Malesef İndiremiyoruz Telokom Tarafından Yasaklı Diyor
Cevap: Günaha Girme -Ferdi Tayfur - ALTYAPI (istek üzerine) Malesef İndiremiyoruz Telokom Tarafından Yasaklı Diyor
ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 100 Puanları 13 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 12 Nis 2012 #5 Cevap: Günaha Girme -Ferdi Tayfur - ALTYAPI (istek üzerine) arkadaşlar artık şu DNS ayarlarınızı değiştirin sizde rahat edin bizlerde.iki dakikanızı alır her yere girersiniz.bilmiyorsanız sitede resimli anlattım.oradan uıygulayın.
Cevap: Günaha Girme -Ferdi Tayfur - ALTYAPI (istek üzerine) arkadaşlar artık şu DNS ayarlarınızı değiştirin sizde rahat edin bizlerde.iki dakikanızı alır her yere girersiniz.bilmiyorsanız sitede resimli anlattım.oradan uıygulayın.