Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: GEM WK1 -yeni aldım.Bu bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Klavye altındaki çeşitli müzik aletleri simgeleri var. Harfler / rakamlar var. Harf ve rakam İSİM GİRİŞ kısmında kullanılıyor sanırım. Fakat diğer enstürmanlar hangi fonksiyonda aktif oluyor ?2-3 gündür her tuşu kullanarak çözmeye çalışıyorum (resimli anlatım takip ederek) ve henüz tam istediğim menülere yada fonksiyonlara hakim olamadım. Acele ediyorum bir an önce kullanmak için.Etrafımda bu işi yapan hiç kimse yok. Tek çözüm kitapçık ve NET bilgileri. Ama size çok yük olacağım bu gidişle.İyi çalışmalar diliyorum.
Cevap: GEM WK1 -yeni aldım.
Bu bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
Klavye altındaki çeşitli müzik aletleri simgeleri var. Harfler / rakamlar var. Harf ve rakam İSİM GİRİŞ kısmında kullanılıyor sanırım. Fakat diğer enstürmanlar hangi fonksiyonda aktif oluyor ?
2-3 gündür her tuşu kullanarak çözmeye çalışıyorum (resimli anlatım takip ederek) ve henüz tam istediğim menülere yada fonksiyonlara hakim olamadım. Acele ediyorum bir an önce kullanmak için.Etrafımda bu işi yapan hiç kimse yok. Tek çözüm kitapçık ve NET bilgileri. Ama size çok yük olacağım bu gidişle.
İyi çalışmalar diliyorum.