Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Gece Gece Beyin Yakan Sorular Güzel Açıklamanız için teşekkürler öncelikleAslında tüm bunları bizim kendimiz araştırıp bulmak yerine markalar insanların cebindeki parayı nasıl alırım düşüncesi yerine nasıl memnun edebilirim düşüncesi yaygın olsaydı belkide kendimizi bu kadar yıpratmadan güzel bir ses sistemine sahip olabilirdik..Tam dört senedir sistem planları yapıyorum yanlış duymadın üstadım dört )Sebebi ise Hoparlörlere istedikleri kadar güç vermek tok bir ses almak ama bunu adıyla para kazanan markalara sırt dayayıp değil teknik bilgi edinerek araştırıp öğrenerek yapmak istiyorum ama sonuç bu belkide birisi benim bu sorularıma gülüp geçiyor olabilir fakat elden başka çarede gelmiyor )
Cevap: Gece Gece Beyin Yakan Sorular
Güzel Açıklamanız için teşekkürler öncelikle
Aslında tüm bunları bizim kendimiz araştırıp bulmak yerine markalar insanların cebindeki parayı nasıl alırım düşüncesi yerine nasıl memnun edebilirim düşüncesi yaygın olsaydı belkide kendimizi bu kadar yıpratmadan güzel bir ses sistemine sahip olabilirdik..
Tam dört senedir sistem planları yapıyorum yanlış duymadın üstadım dört )
Sebebi ise Hoparlörlere istedikleri kadar güç vermek tok bir ses almak ama bunu adıyla para kazanan markalara sırt dayayıp değil teknik bilgi edinerek araştırıp öğrenerek yapmak istiyorum ama sonuç bu belkide birisi benim bu sorularıma gülüp geçiyor olabilir fakat elden başka çarede gelmiyor )