Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: G600 için yeni user setler.....!slm arkadaşlar. g600 kullanan biri olarak gw 8 veya pa 800 gibi org lara karşıyım çünkü cep telefonu gibi bir model üstü çıktımı iş bitiyor.olmaz böyle bişeybide fiatı varki ne siz sorun ne ben söyleyim.sistem aynı kasa değişik diye uçuk fiatlarla satılıyor.paramıza yazık.g 600 ede usb takılıyor isterseniz hdd bile yapılıyor.hemde ekonomik fiata.şahsıma benim çöpe atılacak param yok.saygılar.
Cevap: G600 için yeni user setler.....!
slm arkadaşlar. g600 kullanan biri olarak gw 8 veya pa 800 gibi org lara karşıyım çünkü cep telefonu gibi bir model üstü çıktımı iş bitiyor.olmaz böyle bişeybide fiatı varki ne siz sorun ne ben söyleyim.sistem aynı kasa değişik diye uçuk fiatlarla satılıyor.paramıza yazık.g 600 ede usb takılıyor isterseniz hdd bile yapılıyor.hemde ekonomik fiata.şahsıma benim çöpe atılacak param yok.saygılar.