Konuya cevap cer

Cevap: Fey-Music Org Projeye Destek ve Katki

Ilgin icin Tesekkür ederim vega Kardesim

Ayoub u iyi taniyorum benim yakinimda sahibinide 20 senedir tanirim basram diye bir arkadas.

malesef cinde yapdirmis oldugu org profi org degil profi bir org yapdirmasi icin

bütcesinin yeticeni sanmiyorum ayrica cok riskli bir is bu ise yüklük miktarda para yatirmak.

Gecen sene Frankfurt Fuarinda görüsdüm Ayoub Ritim ve sound da yapiyor genelde Korg icin.

ilerde anlasirsak benim alete araplar icin onlarin sound ve Ritimleri yüklenicek

ayni sekilde balkanlar ve yunanlilarlada bu tip görüsmelerim var

ayrica bati dünyasiylada calismalar var hepsi aletin bitmesini bekliyor

Bu yüzden herseyi kendim yapiyorum yani el yapimi seri üretim degil

>

örnek vermek istiyorum klavyede görüntü çok önemli + dokunmatik olursa renkli ekran tutar + ribbon (cam pich bender) olursa daha iyi olur

<

Bu konuda hersey acik yapmis oldugum systemde isteyen istedigi büyüklükde

dokunmatik ekran kullanabilir

suan yapmis oldugum org degil orgun Modülü ilerde org özel yapima acik olacak

özel isteklerle isteyen kendine org yaptirabilecek

>

trinity ve kurzweil seslerini barındırmalı isteyen istediği sesi kit i ve ritmi atabilmeli midi sıkıntısı ve set sıkıntısı olmamalı yani örnek yay pro sesi ni atmak istediğimiz zaman atabilmeliyiz yada pa800den 1 ritim beğendik onu okuyabilmeli

<

ses sound kunusu Vst-PlugInlere sampel yüklemek sorun degil istenilen orgun sesi yüklenebilir bir sekilde

Ritim konusu MidiFile cevrilen tüm Ritimler kullanilabilir

Benim Bir Firma olarak baska firmalarin sound ve ritimlerini kullanmam ve sunmam söz konusu olmaz

Bu alete ne sound ne ritim nede Vst-PlugIns  yüklenecek

Fiyatini ucuz tutmak icin

>

markada önemli güzel bi marka seçeriz benim görüşüm marka türk isimli olmalı ve orgu açtıgımız zaman türk bayrağımızı simgelemeli

<

Firmamizin Aletimizin ismi belli

Fey-Music

Modül = EKM512

sitemde aletim resmini görebilirsin

Burdan ->  test

Geri