Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Fey-Music Org Projeye Destek ve Katkifuat arkadaşım öncelikle böyle bir projeye el atman benide gururlandırdı inan bu orgu çıkartırsan ilk müşterin ben olacağım bana pek yabancı gelmedi çünki bende çıkartmak istedim ama kolay değil çok ve çooook zor oldugu için sadece hayali ile kaldım ama duymuşsundur ismini awo56 diye bi org yapmışlar 2,eli 250tl civarı yapan arap ülkelerinden ayoub ailesi almanyadaki piyanist serdar abimizin arkadaşı malzemeyi çinden getirtip yaptırmış ve parasına göre çok çok süper bi alet yapmış a300tr yi 4 e katlar fiyatıda yarısı kadar örnek vermek istiyorum klavyede görüntü çok önemli + dokunmatik olursa renkli ekran tutar + ribbon (cam pich bender) olursa daha iyi olur ve ketron kadar sağlam olmalı trinity ve kurzweil seslerini barındırmalı isteyen istediği sesi kit i ve ritmi atabilmeli midi sıkıntısı ve set sıkıntısı olmamalı yani örnek yay pro sesi ni atmak istediğimiz zaman atabilmeliyiz yada pa800den 1 ritim beğendik onu okuyabilmeli piç bend roland gibi olmalı sağlam yani kısaca sen bu aleti yaparsan ve satışa sunarsan eminimki kimse klavyesini değiştirmez bu durumda piyasası çok güzel olur korg roland yamaha ve gem markaları tahminen piyasası ölür buda bir devrim demektir ALLAH sana kolaylık versin markada önemli güzel bi marka seçeriz benim görüşüm marka türk isimli olmalı ve orgu açtıgımız zaman türk bayrağımızı simgelemeli
Cevap: Fey-Music Org Projeye Destek ve Katki
fuat arkadaşım öncelikle böyle bir projeye el atman benide gururlandırdı inan bu orgu çıkartırsan ilk müşterin ben olacağım bana pek yabancı gelmedi çünki bende çıkartmak istedim ama kolay değil çok ve çooook zor oldugu için sadece hayali ile kaldım ama duymuşsundur ismini awo56 diye bi org yapmışlar 2,eli 250tl civarı yapan arap ülkelerinden ayoub ailesi almanyadaki piyanist serdar abimizin arkadaşı malzemeyi çinden getirtip yaptırmış ve parasına göre çok çok süper bi alet yapmış a300tr yi 4 e katlar fiyatıda yarısı kadar
örnek vermek istiyorum klavyede görüntü çok önemli + dokunmatik olursa renkli ekran tutar + ribbon (cam pich bender) olursa daha iyi olur ve ketron kadar sağlam olmalı trinity ve kurzweil seslerini barındırmalı isteyen istediği sesi kit i ve ritmi atabilmeli midi sıkıntısı ve set sıkıntısı olmamalı yani örnek yay pro sesi ni atmak istediğimiz zaman atabilmeliyiz yada pa800den 1 ritim beğendik onu okuyabilmeli piç bend roland gibi olmalı sağlam yani kısaca sen bu aleti yaparsan ve satışa sunarsan eminimki kimse klavyesini değiştirmez bu durumda piyasası çok güzel olur korg roland yamaha ve gem markaları tahminen piyasası ölür buda bir devrim demektir
ALLAH sana kolaylık versin markada önemli güzel bi marka seçeriz benim görüşüm marka türk isimli olmalı ve orgu açtıgımız zaman türk bayrağımızı simgelemeli