Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: EXR 46 ritim yüklemeArkadaşlar Herkez kopyala yapıştır mantığıyla yardımcı oluyorlar.Herkez sizlerden adım adım folppy diskete nasıl ritim yüklenir onu merak ediyor.ama bakıyorsun başka sitelere herkez kopyala yapıştır mantığı anlayamadığım nokta usb kablosuyla midi yükleniyor ses yükleniyor bu okey ama midiileri floppy diskete atıyosun ama çaldıramıyorsun biri çıkıpta demiyor şu şu şu diye yok 1 e bas yok 2 ye bas yok select tuşu.yokmu bilgisine güvenen açıklayacak olan
Cevap: EXR 46 ritim yükleme
Arkadaşlar Herkez kopyala yapıştır mantığıyla yardımcı oluyorlar.Herkez sizlerden adım adım folppy diskete nasıl ritim yüklenir onu merak ediyor.ama bakıyorsun başka sitelere herkez kopyala yapıştır mantığı anlayamadığım nokta usb kablosuyla midi yükleniyor ses yükleniyor bu okey ama midiileri floppy diskete atıyosun ama çaldıramıyorsun biri çıkıpta demiyor şu şu şu diye yok 1 e bas yok 2 ye bas yok select tuşu.yokmu bilgisine güvenen açıklayacak olan