ezgi33 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 5 Eyl 2010 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 56 Enst. Yok 6 Eyl 2010 #1 Pa 800 üzerinde estrüman ve ritimlerin ismini değiştirip nnasil kaydedebilirim ?
A aybala06 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 45 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 67 6 Eyl 2010 #2 Cevap: Estrüman ritim ve durumkitlerin ismini değiştirme Merhabalar kardeşim anlatmam üzün sürebilir resimleri takıp ederek yapabilissin cıkan sayfalarda t yazan yeri tıkla hangı isimi kullanacaksan yaz ok de cık hepsinde gecerlidir kolay gelsın cıkan sayfalarda t yazan yeri tıkla hangı isimi kullanacaksan yaz ok de cık hepsinde gecerlidir kolay gelsın Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eyl 2010
Cevap: Estrüman ritim ve durumkitlerin ismini değiştirme Merhabalar kardeşim anlatmam üzün sürebilir resimleri takıp ederek yapabilissin cıkan sayfalarda t yazan yeri tıkla hangı isimi kullanacaksan yaz ok de cık hepsinde gecerlidir kolay gelsın cıkan sayfalarda t yazan yeri tıkla hangı isimi kullanacaksan yaz ok de cık hepsinde gecerlidir kolay gelsın
H huseyin_atila 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 23 Eyl 2010 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 46 Enst. Yok 23 Eyl 2010 #3 Cevap: Estrüman ritim ve durumkitlerin ismini değiştirme tskler sagol
K kvgjgjkfgjgkg 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 20 Eki 2011 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 37 Enst. Yok 20 Eki 2011 #4 Cevap: Estrüman ritim ve durumkitlerin ismini değiştirme ya resımler gorunmuo yardımcı olurmusun seslerin isimlerini değiştiriyorum ama ritimlerinkini değiştiremıyorum
Cevap: Estrüman ritim ve durumkitlerin ismini değiştirme ya resımler gorunmuo yardımcı olurmusun seslerin isimlerini değiştiriyorum ama ritimlerinkini değiştiremıyorum
OmeXrRoland **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Ara 2010 Mesajlar 1,074 Tepkime puanı 11 Puanları 38 Enst. EM50OR x2, EM55OR, G1000, BK5OR 20 Eki 2011 #5 2010 da yollanmış resimler de ondan dolayı. ben alıntı yapıp linkleri gördüm ve öyle de denedim ancak çoktan gitmiş resimler..
2010 da yollanmış resimler de ondan dolayı. ben alıntı yapıp linkleri gördüm ve öyle de denedim ancak çoktan gitmiş resimler..