Ennio Morricone - Ecstasy of Gold -The Mission

İyiki Doğdunuz :)

suleymanerol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
roland gw8-gitar
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XoQ2yiS1lsY&feature=related]‪Ennio Morricone - The Mission‬‏ - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZNGe7iK1O-4&feature=related]‪Ennio Morricone - Ecstasy of Gold (The Good, the Bad, the Ug‬‏ - YouTube[/ame]
büyük bir ustadan iki dev eser...:):):)

Cevap: Ennio Morricone - Ecstasy of Gold -The Mission

süleyman abi videolara dipnot eklesen fena olmazdı..

şuan işyerindeyim sıcaktan uyku hali geldi.. paylaşımını açtım beter oldum.. kendimi lessi dizisinin çekildiği göl kenarındaki memlekette hissediyorum..

çalışanlar için yaz dönemi: 18.00 dan sonra iyi gider bu eserler...

sayg.

süleyman abi videolara dipnot eklesen fena olmazdı..

şuan işyerindeyim sıcaktan uyku hali geldi.. paylaşımını açtım beter oldum.. kendimi lessi dizisinin çekildiği göl kenarındaki memlekette hissediyorum..

çalışanlar için yaz dönemi: 18.00 dan sonra iyi gider bu eserler...

sayg.
dostum Haydar bu konulara eklenti yazmak zor ve uzun...
ör:Ennio Morricone günümüz usta klasikçilerden çok usta bir müzisyen...biz onu yazmış olduğu muhteşem film müziklerinden tanıdık...daha sonra bu filmlerin listesini araştırarak yazabilirim...
şimdi gelelim yukarıdaki videolara:
The Mission Robert Do Niro başta olmak üzere bir çok ünlü usta oyuncuların oynadığı muhteşem bir film...Filmin konusu kısaca şöyle:eek:rmanlık bir bölge de yaşayan yerli kabileler var...kahramanımız bu yerlileri yakalayarak başkalarına satan bir köle avcısıdır.o sıralarda bölgeye hıristiyanlığı yaymaya gelen bir misyoner vardır ve köleciliğe karşıdır...başlangıçta çıkarları doğrultusunda misyonerle çatışan kahramanımız aşk üçgeninde kardeşini öldürdükden sonra vijdan muhasebesi yaparak misyonerin çalışmalarına katılmıştır...filmin sonunda egemen güçler aşılması zor bu bölgeye askerler göndererek büyük bir yerli kıyımı yapmışlardır...vs....
Ectasy of Gold-ülkemizde de çokca gösterime sunulan iyi,kötü ve çirkin adlı ünlü bir Westren filminin müziklerinden bir bölümdür...söz konusu bölüm çok ilginçtir...hazine bulmaya gelen kötü büyük bir anıt mezarla karşılaşır.Amerikan iç savaşında ölen binlerce genç insanın mezarları arasında bir o yana bir bu yana koşuşturur...yüzünde üzüntü ya da şaşkınlık belirtisi yoktur...onun tek bir amacı var:hazineyi bulmak!....işte Ectasy of Gold o mezarlık sahnesinin fon müziğidir...:(
sevgilerimle...

Moderatör tarafında düzenlendi:

yine harika iki eser dinlettin bize suleymanerol.çok teşekkürler.ayrıca bilgiler içinde sağol.ellerine sağlık.

Merhaba...

Valla hocam ruhum dinleniyor ; çok harika bir seçimler...

Sadece filmlerde dinlememek lazım ; arka plânda böyle çalsın yumuşak yumuşak... :)

Sadece şu linke bakmanız bu adamın nasıl bir müzisyen olduğu hakkında kafanızda bir fikir oluşturacaktır:

Ennio Morricone - IMDb

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri