Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: emo usb takılmacalar Birincisi tabiki midi sadece aradaki soloları çalmaya çalıştım ama ikincisini ben çaldım. Takılmacalar derkende emo usb içeriği ile takılıyoruz sonuçta bunları ben çaldım demiyorum ki amaç müzisyen arkadaşlarımız tarafından yapılan böyle güzel ritim ses midi vs'yi A 2000 almayı düşünen insanların duyması,farklı bir amacım yok!!! Benim asıl mesleğim müzisyenlik değil zaten amatör olarak ilgileniyorum sadece
Cevap: emo usb takılmacalar
Birincisi tabiki midi sadece aradaki soloları çalmaya çalıştım ama ikincisini ben çaldım. Takılmacalar derkende emo usb içeriği ile takılıyoruz sonuçta bunları ben çaldım demiyorum ki amaç müzisyen arkadaşlarımız tarafından yapılan böyle güzel ritim ses midi vs'yi A 2000 almayı düşünen insanların duyması,farklı bir amacım yok!!! Benim asıl mesleğim müzisyenlik değil zaten amatör olarak ilgileniyorum sadece