Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: emo usb li a2000 için ritim kaynağı bulmakemo nun pa,80 800 setlerindeki kitlerle a2000 kitleri arasında-ses dizilimi açıcından-alaka yok çok farklı, a2000 emo perc 1,2,3'ler daha çok v2 plus perc kitlerinin dizilimine benziyo, aynısı değil benziyo diyorumben de bir tavsiye vereyim. çok istiyosanız herhangi bir markanın ritimlerini, o aleti arkadaşınızda varsa ya da kiralık olarak temin edin, ve ritimlerin çalıştığı drum kitleri "Extreme Sample Converter" programı ile sf2 formatında bilgisayarınıza geçirin kendi orgunuzdaki kitlerle, .sf2 yaptığınız diğer orgun kitlerini karşılaştırarak.ritimleri kendi orgunuza göre editleyebilirsiniz.
Cevap: emo usb li a2000 için ritim kaynağı bulmak
emo nun pa,80 800 setlerindeki kitlerle a2000 kitleri arasında-ses dizilimi açıcından-alaka yok çok farklı, a2000 emo perc 1,2,3'ler daha çok v2 plus perc kitlerinin dizilimine benziyo, aynısı değil benziyo diyorum
ben de bir tavsiye vereyim. çok istiyosanız herhangi bir markanın ritimlerini, o aleti arkadaşınızda varsa ya da kiralık olarak temin edin, ve ritimlerin çalıştığı drum kitleri "Extreme Sample Converter" programı ile sf2 formatında bilgisayarınıza geçirin kendi orgunuzdaki kitlerle, .sf2 yaptığınız diğer orgun kitlerini karşılaştırarak.ritimleri kendi orgunuza göre editleyebilirsiniz.