Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Emo usb layer setya arkadaşlar ortaya bir şey atıp kenara çekiliyorsunuz. lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim. layer diyorsunuz böyle bir ayar a2000 de ben bulamadım bulan varsa lütfen yazarsa sevinirim. bir bilgilendirme yapacaksanız lütfen doğru bilgilendirme ile forumda olursanız tüm arkadaşlara faydalı olursunuz aksi taktirde boş yere arkadaşların vaktini çalarsınız... şimdi tekrar söylüyorum layer diye bir ayar varsa bilen arkadaşlar açıklasın ... ha birde yazarken kelimeleri doğru yazarsanız sevinirim.
Cevap: Emo usb layer set
ya arkadaşlar ortaya bir şey atıp kenara çekiliyorsunuz. lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim. layer diyorsunuz böyle bir ayar a2000 de ben bulamadım bulan varsa lütfen yazarsa sevinirim. bir bilgilendirme yapacaksanız lütfen doğru bilgilendirme ile forumda olursanız tüm arkadaşlara faydalı olursunuz aksi taktirde boş yere arkadaşların vaktini çalarsınız... şimdi tekrar söylüyorum layer diye bir ayar varsa bilen arkadaşlar açıklasın ... ha birde yazarken kelimeleri doğru yazarsanız sevinirim.