Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Döndüm tekrar aranızdayımhoşgeldin fuat hocam çok sevindim aramıza tekrar döndüğüne ne mutlu bize senin gibi buyuk bir yetenek usta kendi dalında kendini ıspatlamış sayısız projelere imza atmış bir müzisyeni burda görmek gerçekten çok güzel.senin ritimlerinle senin düzenlediğin seslerle bu gune geldi yamaha a1000 or 700 sayende bir çok müzisyen arkadaş bizler üzerinde hakkında yerinde büyük. inanıyorum ki a2000 içinde tyros içinde çok güzel işler yapacağına ve yine senin sayende bomba çalışmalara sahip olacağımıza . yeniden bir fuat set bekliyoruz ustad tekrar hoşgeldin aramıza sağlıklı günler diliyorum teşekkürler. piyanist serkan
Cevap: Döndüm tekrar aranızdayım
hoşgeldin fuat hocam çok sevindim aramıza tekrar döndüğüne ne mutlu bize senin gibi buyuk bir yetenek usta kendi dalında kendini ıspatlamış sayısız projelere imza atmış bir müzisyeni burda görmek gerçekten çok güzel.
senin ritimlerinle senin düzenlediğin seslerle bu gune geldi yamaha a1000 or 700 sayende bir çok müzisyen arkadaş bizler üzerinde hakkında yerinde büyük. inanıyorum ki a2000 içinde tyros içinde çok güzel işler yapacağına ve yine senin sayende bomba çalışmalara sahip olacağımıza . yeniden bir fuat set bekliyoruz ustad tekrar hoşgeldin aramıza sağlıklı günler diliyorum teşekkürler. piyanist serkan