Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Dmr set 256mb acıl yardımKardeşim gir user DK bölümüne bak orada 16 sayfa var mı? User DK nerden gireceksin seç bir tane ritim Track Select tuşuna bas orada ritime ait DRUM PERC ACC1 ACC2 gibi ekran gelir . O ekranda bas DRUM yazan yere yukarı pencerede USER seçili olsun ve ekranın solunda USER1 ve USER 2 çıkar onlar sestir....Sen ekranın sağında USER DK yazan yere tıkla oraya bak 16 sayfa olması lazım
Cevap: Dmr set 256mb acıl yardım
Kardeşim gir user DK bölümüne bak orada 16 sayfa var mı? User DK nerden gireceksin seç bir tane ritim Track Select tuşuna bas orada ritime ait DRUM PERC ACC1 ACC2 gibi ekran gelir . O ekranda bas DRUM yazan yere yukarı pencerede USER seçili olsun ve ekranın solunda USER1 ve USER 2 çıkar onlar sestir....Sen ekranın sağında USER DK yazan yere tıkla oraya bak 16 sayfa olması lazım