Konuya cevap cer

Cevap: Disket sürücü-disketler

Standart disket sürücüsü ile org disket sürücüsü arasında hiç bir fark yoktur.Sadece disket sürücüsünün bilgisayardaki bağlantı şekli org için farklıdır.Ankara'da bir kaç org tamircisi piyasada ne kadar  bilgisayar disket sürücüleri ve disketler var hepsini toplamışlar orglara bunları takıyorlar gözlerimle gördüm.Hatta onlara satmak istedim hemen almak istediler ama verdikleri fiyat bana maliyetinin bile altındaydı onun için satmadım.Sayın Admin'in belirttiği gibi madem Usb emilatör satıyorsunuz,bunu kendinize ait bir satış sayfası açın ve orada satın.Size iyi satışlar diliyorum.Size gelince sayın Admin açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.Görüşlerinizde son derece haklısınız şimdiki bilgisayarlarda Disket sürücü için bağlantı bölümü ve bağlantı kabloları bile çıkmıyor.Sizin bahsettiğiniz bilgisayara dışarıdan bağlanan Usb şeklinde bilgisayar disket sürücüsünden HİÇ KULLANILMAMIŞ bir tane var.Ben buna belki 10 yıl evvel 150 TL.para vermiştim.Yedekde duruyor.Biliyorsunuz yıllar önce bu tür malzemeler çok pahalıydı.Ama şimdi bu aleti piyasada bulmanız sanırım hiç mümkün değil.Bende size ancak aldığım fiyata yani 150 TL.ye verebilirim ama sınırım buda size çok pahalıya gelecektir.Düşünürseniz telefonumdan ulaşabilirsiniz.Saygılarımla.

Geri