Dido Nana

Yalçın

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa800-CG190CEGitar-Ney-Keman
Yeni aldığım 15 TL lik uyduruk :D usb ses kartını deneme amaçlı aldığım bir demo. Flüt+Davul başka yerde kayıt alındı. Gitar ritm ve gitar soloları 15 TL lik ses kartıyla canlı ve oruçlu :) şekilde çaldım.Zippyshare sesi bozuyor ve kısıyor indirip media player v.b dinlemek daha iyidir. Hatalar affola, yorumlara açıktır.

Gitar- Valencia CG190CE Elektro Klasik
Flüt - Roland Orchestral VSTi
Davul - Hypersonic VSTİ

Zippyshare.com - dido nana.mp3

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Dido Nana

Ufak tefek quantize sorunları haricinde süper olmuş. Kayıtta bence çok güzel. Çok beğendim. Emeklerine sağlık.

Ufak tefek quantize sorunları haricinde süper olmuş. Kayıtta bence çok güzel. Çok beğendim. Emeklerine sağlık.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam, quantize hatalarını fark ettim hatta 2 defa tekrar aldım, ama oruç+susuzluk+sigarasızlığın böyle etkileri var hep ritm kaçırdım :( ( Not: Sigara Sağlığa Zararlıdır :cool: :D )

Davul girmeyen kısım daha özgün ve romantik olmuş.Elinize sağlık....

çok hoş olmuş Yalçın.zevklen dinledim.ellerine emeklerine sağlık.yeni demonlarını bekliyoruz.

Elinize sağlık hocam iftardan sonra deneyin bide 14yıl sigara kullanıyodum doktor felç tehliken yüksek diyınce bıraktm 5ay oldu darısı başınıza

Emeklerinize sağlık hocam parçanın ruhu gayet güzel yansıtılmış gitarlar çok hoş..Metronom diyorum :) :D

Elinize sağlık hocam iftardan sonra deneyin bide 14yıl sigara kullanıyodum doktor felç tehliken yüksek diyınce bıraktm 5ay oldu darısı başınıza

Üniversitede ki ağır dersler=sigara üstüne hoca kaprisleri eklenince kaçınılmaz oldu hocam inşallah bırakırız. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu alana bir cevap yazın...