Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Deve yürüyüşü ritmi ve yay dem?Ritmi denedim D varyasyondaki tam istediğim gibi. Bu arada kısıtlı vaktim olduğundan her ne kadar ritm yapma konusuna vakit ayırmasam da sesler üzerinde biraz kafa yoruyorum. Eskiden bağlama çalan biri olarak klavyede bağlama ve elektro saz seslerini çokca kullanıyorum. Arkadaşın biri elektro ses konusunda sanırım tatmin değildi. YEri burasımıdır bilemiyorum değilse mod arkadaşlar başka yere de taşıyabilir. Bir elektro saz sesi de ben yapmaya çalıştım. Ağırlıklı orhan gencebay parçaları çaldığım için yaptığım bu ton benim hoşuma gitti. Umarım kullanan arkadaşların da hoşuna gider. V2 deki Elektro1 in daha oturaklı hali olarak düşünüyorum (Tabi göreceli konu)[ATTACH]3251[/ATTACH]
Cevap: Deve yürüyüşü ritmi ve yay dem?
Ritmi denedim D varyasyondaki tam istediğim gibi. Bu arada kısıtlı vaktim olduğundan her ne kadar ritm yapma konusuna vakit ayırmasam da sesler üzerinde biraz kafa yoruyorum. Eskiden bağlama çalan biri olarak klavyede bağlama ve elektro saz seslerini çokca kullanıyorum. Arkadaşın biri elektro ses konusunda sanırım tatmin değildi. YEri burasımıdır bilemiyorum değilse mod arkadaşlar başka yere de taşıyabilir. Bir elektro saz sesi de ben yapmaya çalıştım. Ağırlıklı orhan gencebay parçaları çaldığım için yaptığım bu ton benim hoşuma gitti. Umarım kullanan arkadaşların da hoşuna gider. V2 deki Elektro1 in daha oturaklı hali olarak düşünüyorum (Tabi göreceli konu)
[ATTACH]3251[/ATTACH]