Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: dertliyim dostlar....Ustad öncelikle geçmiş olsun yüce rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu etsin insanlar çocukken gençken yapmak istediklerini maalesef biraz gec zamanda nasip oluyor yapıyor bende 40 dan sonra çocukluğumdan beri heveslendiğim müzik işine başladım piyanisttim demiyorum ama olmaya çalışıyorum ALLAH İNSALLAH HAKKINDA hayırlısını verirde gönlüne göre tekrar kaybettiklerini kazanırsın
Cevap: dertliyim dostlar....
Ustad öncelikle geçmiş olsun yüce rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu etsin insanlar çocukken gençken yapmak istediklerini maalesef biraz gec zamanda nasip oluyor yapıyor bende 40 dan sonra çocukluğumdan beri heveslendiğim müzik işine başladım piyanisttim demiyorum ama olmaya çalışıyorum ALLAH İNSALLAH HAKKINDA hayırlısını verirde gönlüne göre tekrar kaybettiklerini kazanırsın