Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Demo Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gereken Şeyler Nelerdir?, Eser Nedir? LütfenBu değerli müzisyen'le face'de bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım ve arkadaş oldum,hala kendisini takip ediyorum ve çok takdir ediyorum,zira onun gibi üst düzey bir müzik adamının bilgi ve birikimlerini internette karşılıksız olarak paylaşıma sunması beni çok etkilemişti,ayrıca paylaştığı müzik de çok sıradışı,heryerde rastlanmıcak türden, paylaştığınız bilgiler müzisyenler için son derece önemlidir,ellerinize sağlık...
Cevap: Demo Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gereken Şeyler Nelerdir?, Eser Nedir? Lütfen
Bu değerli müzisyen'le face'de bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım ve arkadaş oldum,hala kendisini takip ediyorum ve çok takdir ediyorum,zira onun gibi üst düzey bir müzik adamının bilgi ve birikimlerini internette karşılıksız olarak paylaşıma sunması beni çok etkilemişti,ayrıca paylaştığı müzik de çok sıradışı,heryerde rastlanmıcak türden, paylaştığınız bilgiler müzisyenler için son derece önemlidir,ellerinize sağlık...